Chalet La Roche au Bois – België – Ardennen – 7 personen

471,00

Chalet Ardennen, 7 personen – 4 slaapkamers.
Dit mooie chalet ligt hoog op een bebost privélandgoed van 1 hectare bij Coo. Ideaal voor een familie. Ook een huisdier is welkom. In de omgeving zijn veel wandelmogelijkheden. Fietsen zijn te huur op 200 m, zodat je ook fietsend de omgeving kan verkennen. Een rivier ligt op 500 m. Attractiepark Plopsa Coo is nabij voor een leuk dagje uit met de kinderen. Dit 7 persoons chalet Ardennen is van alle gemakken voorzien. Tuin en terras. Bij het chalet hoort een tuin en gemeubileerd terras met barbecue. Er is een kinderbed aanwezig
Chalet La Roche au Bois – België – Ardennen – 7 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 3c41ffe33ff5301b5dd8cd8850f91148 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Chalet Ardennen, 7 personen – 4 slaapkamers.
Dit mooie chalet ligt hoog op een bebost privélandgoed van 1 hectare bij Coo. De woning beschikt over 4 slaapkamers. Ideaal voor een familie. Ook een huisdier is welkom. In de omgeving zijn veel wandelmogelijkheden. Fietsen zijn te huur op 200 m, zodat je ook fietsend de omgeving kan verkennen. Een rivier ligt op 500 m. Attractiepark Plopsa Coo is nabij voor een leuk dagje uit met de kinderen. De F1 Francorchamp ligt op 5 km voor de liefhebbers van autoraces.

Chalet La Roche au Bois - België - Ardennen - 7 personen img-1

Het chalet is van alle gemakken voorzien. Bij de woning hoort een tuin en gemeubileerde terras met barbecue. Er is een kinderbed aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

,

Personen

, , , , ,

Huisdieren

,

Slaapkamers

, , ,

Badkamers

Faciliteiten

, , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,